2019-08-08 04:56:46• hírek • Blikk.hu

Már a visszatérésre készül: remekül halad Demjén Ferenc rehabilitációja

Lassan visszatér a vándor? Biztató híreket kaptunk a közvetlen környezetéből Demjén Ferencről, aki negyedéve agyérgörccsel került kórházba. Rehabilitációja a harmadik fázisnál tart, s szerencsére problémák nélkül zajlik.

– Igyekszik tájékozódni, könyvet és újságot is olvas, illetve nagyokat sétál. Nyugalomban készül a visszatérésre – tudtuk meg közeli ismerősétől. 

– Én is úgy tudom, hogy Rózsi állapota lassan, de biztosan javul. Hamarosan újra meg is látogatom – erősítette meg információinkat megkeresésünkre a Kossuth-díjas énekes jóbarátja, a szintén Kossuth-díjas Frenreisz Károly (72), aki a Rózsi becenevű zenész másik közismert jóbarátjával, a Liszt Ferenc-díjas Horváth Charlie-val (71) járt másfél hónapja a gyengélkedő kollégánál.
 

Demjén szilveszter óta nem lépett közönség elé, de a roppant népszerű zenész menedzsmentje e héten is új videóklippel örvendeztette meg közösségi oldalának követőit. Stílusosnak mondható a választás, mert a Döntsön az ágy című felvételéhez készült hangulatos fotómontázs
 

„Sose hidd, hogy az életed fényképekből áll, amin nem süt át a lélek, nem ám!” – énekli a Facebook ihlette romantikus dalban Demjén Ferenc, amely Még lázad a szív címmel tavaly decemberben kiadott nagylemezén látott napvilágot.
 

Az érzelmes szerzemény megérintette a rajongókat.

„Ebben a gyönyörű környezetben mielőbbi lábadozást kívánok” – írta egyik követője arra utalva, hogy a klip fényképei közt több is Rózsi dióspusztai birtokát és villáját mutatja.  „Várunk vissza a színpadra, Drága Művész Úr!” – foglalta össze a legnagyobb videómegosztó portálon sokak véleményét egy másik rajongó. Tény, rengetegen várják vissza Demjént, akinek a betegsége miatt több fellépését is törölnie kellett, ám a december 30-ra meghirdetett Aréna-koncert még elérhető, jegyeket is lehet váltani – sokan hiszik, hogy még idén újra színpadra állhat az énekes.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: